Betingelser

  

Vi prøver til en hver tid å gi korrekte opplysninger om våre produkter og priser, men med forbehold om at det kan forekomme skrivefeil.

 

 

Kjøpsbetingelser:

For å handle hos oss må du ha fylt 18 år og ha adresse i Norge.

 

Bestillinger på under kr 50,- vil ikke bli effektuert.

 

PRISER:

Alle priser er oppgitt inkl. mva, men uten frakt. Fraktkostnad kommer i tillegg til oppgitt pris. Ved bestillinger over kr 1.500,- vil det ikke påløpe fraktkostnader. Vi prøver til en hver tid å ha korrekte priser på vår internettside, men forbeholder oss retten til å endre disse som følge av endrede priser fra våre leverandører eller ved endringer i valutakurser. Prisen endres imidlertid ikke på en vare kjøper har fått bekreftet pris på, det er alltid den bekreftede prisen på ordretidspunkt som gjelder.

 

betalingsvilkår:

Det er 3 måter å betale varer på:

1.     forskuddsbetaling til konto 1135 10  54192

2.     kontant betaling ved henting (etter avtale)

3.     Paypal via e-mail (nærmere forklaringer se her)

 

Jeg har også Vipps, velg evnt. dette alternativet ved bestilling og jeg vil sende Vipps faktura når frakt er beregnet.

 

Ved forskuddsbetaling:

Ikke betal noe før du har fått totalsum (denne vil komme i e-mail nr. to). Først vil det komme en automatisk ordrebekreftelse (dette er bare en bekreftelse på hva som er bestilt og at denne er kommet til oss), deretter vil en motta en e-mail med totalsumen som skal betales (inkl. porto og med eventuell fratrekk for utsolgte varer).

 

Bestillinger som ikke er betalt innen 7 dager vil bli kanselert.

 

LEVERINGSVILKÅR:

Bestilte varer sendes med posten og etter postens satser.

 

Ved kjøp over kr 1.500,- er det fri frakt.

 

En kan velge laveste porto eller porto med sporing (norgespakke), dette er dyrere enn vanlige takster, se postens nettsider for aktuelle satser.

 

Ordre behandles på fredager og sendes normalt innen 3 virkedager (ved forskuddsbetaling til konto 3 virkedager etter at betaling er registrert), i tillegg kommer postens befraktningstid.

 

Varer som ikke er på lager kanselleres. 

 

ANGRERETT:
Angrerettloven gir alle rett til å returnere varene innen 14 dager. Etter angrerettloven dekkes returportoen av kjøper. Du kan lese mer om angeretten her: http://forbrukerportalen.no/Emner/angrerettloven 

 

Uavhentede pakker:
Ved uavhentede pakker vil kunden bli fakturert for faktiske utgifter herunder porto, returporto og eventuelt oppkravsgebyr samt et administrasjonsgebyr på kr 50,-.

 

!